Miben tudunk segíteni?

Szolgáltatásaink

A B+B Elektronikai Szerviz Kft. szervizében vállalja minden fajta Televízió, LED háttérvilágítás hibájának javítása, komplett cseréje, laptop, macbook, asztali számítógép, LCD monitor, LED TV, fénymásoló, fax, teljes körű javítását. Képzett technikus kollégáink, rövid határidővel bevizsgálják a javításra szánt terméket és az Ön kérésére szakszerűen megjavítják azt.

Mivel foglalkozunk?

Miket javítunk?

LED TV / LCD / Televíziók javítása:

Napjainkban egyre sűrűbben előfoduló hibája LED TV esetén, hogy garanciális idő letelte után a háttérvilgítása elmegy a TV-nek. Ennek tünetei: Bekapcsolás után villan egyet a TV, vagy a logo után „csak hang van, kép nincs” . Ezt szervízünkben ha olyan állapotban van a háttérvilágítás modul természetesen le tudjuk javítani, ha nem lehet lejavítani akkor egyedi árajánlat alapján adunk egy javítási ajánlatot amiben a komplett háttérvilágíás modul kerül cserélésre. (Mi ezt javasoljuk)

Laptop kijelző javítás cserével:

Laptopja törött kijelezőjét szervizünkben szakszerűen tudjuk cserélni. A laptop egyik legsérülékenyebb alkatrésze. Érzékeny mechanikai, idegen tárgy okozta sérülésekre, folyadékra, illetve saját magától is meghibásodhat, becsíkozódhat.

Notebook, Netbook, töltő meghibásodása:

Az adapter (töltő) mindennapi használat során is meghibásodhat, megtörhet több helyen a kábele vagy folyadék, mechanikai sérülés esetén is tönkre mehet. Ezt szervizünkben kérésre javítjuk vagy gondoskodunk új vagy utángyártott töltő beszerzéséről is.

Hordozható számítógépek melegedése, hűtési problémák:

Tünetei: Melgeszik, hangosan zúgó ventilátorok, gyakori kikapcsolás. Minden hordozható számítógép (Notebook, Netbook, Macbook) hűtő rendszere bizonyos időközönként (6-12 hónap) tisztítást és karbantartást igényel. Ennek hiányában a hűtő egység elkoszolódása miatt a hűtő ventilátor tönkre mehet. Extrém esetben a laptop meghibásodásához vezethet. Szervizünkben vállaljuk a megelőző, karbantartó tisztítást illetve szükség esetén a laptop hűtő ventilátor cseréjét.

Laptopok szervizelése, alaplap szintű javítások. Alaplapi BGA/VGA javítása szervizünkben megoldható.

Laptop, alaplapi csatlakozók cseréje és alaplap javítás:

DC-tápaljazat csere, USB aljzat csere, hálózati aljzat csere stb., tápáramkör javítás.

Asztali számítógép és Notebook szerviz, modul szintű javítás vagy bővítés.

  • Laptop billentyűzet csere, vagy gombok pótlása, mechanikai javítása.
  • Asztali számítógép és Laptop CD vagy DVD megható cseréje.
  • Asztali számítógép és Laptop HDD cseréje (SSD-re) vagy bővítése, szükség szerint adatmentéssel.
  • Asztali számítógép és Laptop memória cseréje vagy bővítése nagyobbra.

Ha eszközét javítani kell, vagy új eszközt szeretne beszerezni, keressen minket bizalommal!

Kérdése van? Sürgős lenne a javítás? Hívjon minket telefonon:

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki a lenti űrlapot:

Az Ön által bevitt adatokat semmilyen formában nem használjuk fel, csak is kizárólag 48 órán belüli visszahívásra, vagy emailben történő válaszolásra.