Miben tudunk segíteni?

Szolgáltatásaink

A B+B Elektronikai Szerviz Kft. szervizében vállalja minden fajta laptop, macbook, asztali számítógép, tablet, Tft-Lcd monitor, LCD-Plasma-LED TV, fénymásoló, fax, gps teljes körű javítását. Képzett technikus kollégáink, rövid határidővel bevizsgálják a javításra szánt terméket és az Ön kérésére szakszerűen megjavítják azt.

Mivel foglalkozunk?

Miket javítunk?

LED TV / LCD / Plasma Televíziók javítása:

Napjainkban egyre sűrűbben előfoduló hibája LED TV esetén, hogy garanciális idő letelte után a háttérvilgítása elmegy a TV-nek. Ennek tünetei: Bekapcsolás után villan egyet a TV, vagy a logo után „csak hang van, kép nincs” . Ezt szervízünkben ha olyan állapotban van a háttérvilágítás modul természetesen le tudjuk javítani, ha nem lehet lejavítani akkor egyedi árajánlat alapján adunk egy javítási ajánlatot amiben a komplett háttérvilágíás modul kerül cserélésre. (Mi ezt javasoljuk)

Laptop kijelző javítás cserével:

Laptopja törött kijlezőjét szervizünkben szakszerüen tudjuk cserélni. A laptop egyik legsérülékenyebb alkatrésze. Érzékeny mechanikai, idegen tárgy okozta sérülésekre, folyadékra, illetve saját magától is meghibásodhat, becsíkozódhat.

Notebook, Netbook, Tablet adapter, töltő meghibásodása:

Az adapter (töltő) mindennapi használat során is meghibásodhat, megtörhet több helyen a kábele vagy folyadék, mechanikai sérülés esetén is tönkre mehet. Ezt szervizünkben kérésre javítjuk vagy gondoskodunk új vagy utángyártott töltő beszerzéséről is.

Hordozható számítógépek melegedése, hűtési problémák:

Tünetei: Melgeszik, hangosan zúgó ventilátorok, gyakori kikapcsolás. Minden hordozható számítógép (Notebook, Netbook, Macbook) hűtő rendszere bizonyos időközönként (6-12 hónap) tisztítást és karbantartást igényel. Ennek hiányában a hűtő egység elkoszolódása miatt a hűtő ventilátor tönkre mehet. Extrém esetben a laptop meghibásodásához vezethet. Szervizünkben vállaljuk a megelőző, karbantartó tisztítást illetve szükség esetén a laptop hűtő ventilátor cseréjét.

Laptopok szervizelése, alaplap szintű javítások. Alaplapi BGA/VGA javítása szervizünkben megoldható.

Laptop, Tablet, Gps alaplapi csatlakozók cseréje és alaplap javítás:

DC-tápaljazat csere, USB aljzat csere, hálózati aljzat csere stb., tápáramkör javítás.

Asztali számítógép és Notebook szerviz, modul szintű javítás vagy bővítés.

  • Laptop billentyűzet csere, vagy gombok pótlása, mechanikai javítása.
  • Asztali számítógép és Laptop CD vagy DVD megható cseréje.
  • Asztali számítógép és Laptop winchester cseréje vagy bővítése, szükség szerint adatmentéssel.
  • Asztali számítógép és Laptop memória cseréje vagy bővítése nagyobbra.

Ha eszközét javítani kell, vagy új eszközt szeretne beszerezni, keressen minket bizalommal!

Kérdése van? Sürgős lenne a javítás? Hívjon minket telefonon:

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki a lenti űrlapot:

Az Ön által bevitt adatokat semmilyen formában nem használjuk fel, csak is kizárólag 48 órán belüli visszahívásra, vagy emailben történő válaszolásra.