Ismerjen meg minket

Rólunk

Cégünk fő tevékenységi köre a Számítástechnikai és Irodatechnikai termékek javítása. Az elektronika területén folytatott szerviz szolgáltatásnyújtás, valamint vállaljuk a számítógépes hálózatok karbantartását. Számítástechnikai konfigurációk összeállítását, kiegészítők vásárlását biztosítjuk üzletünkben valamint elektronikai szolgáltást nyújtunk bárkinek, aki hozzánk fordul. Kérjük, böngéssze át weboldalunkat a termékeinkről, szolgáltatásainkról szóló bővebb információért és vegye fel velünk a kapcsolatot ha bármilyen kérdés felmerül.

Tisztelt leendő Partnerünk!

A B+B Elektronikai Szerviz Kft-t 2012-ben alapítottuk az új piaci kihívásokra válaszolva.
Társaságunk vezetőinek, tulajdonosainak alapvető érdeke, hogy cégünk folyamatos, megbízható és minőségi munkát végezzen, piacképes áron.

Fő tevékenységünk számítógépek és perifériák javítása, hálózatok építése és karbantartása, irodai eszközök és kellékek beszerzése. Javítunk többek közt: asztali számítógépet, laptopot, GPS-t, tablet-et, lézer és tintasugaras nyomtatót, fénymásolót, projektor, LCD, LED, OLED SMART TV-t és LCD monitort. Az elektromos roller, bicikli, hoverboard elterjedése folyamán cégünk bővítette szolgáltatási körét és a 2020-as évtől már vállaljuk ezek javítását is. Folyamatos kapcsolatban állunk nagykereskedő cégekkel és egyéb vállalkozásokkal, melyeken keresztül a folyamatos alkatrészellátást biztosítani tudjuk. IP kamerarendszerek kiépítését, beállítást és hibaelhárítást is vállaljuk.

Elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy a kis-, közép- és nagyvállalkozások, intézmények informatikai igényeinek egyre növekvő színvonalon történő kiszolgálását. Számítástechnikai oldalról a megrendelők igényeihez alkalmazkodva még szélesebb a palettánk, szinte minden gyártó termékét forgalmazzuk, és javítjuk, amit az EU-ban forgalmaznak. Részt veszünk továbbá különféle rendszertechnikai fejlesztésekben, hálózatok kialakításában, és igény esetén
szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Munkánkon keresztül egy magasan képzett szakembergárdát, megbízhatóságot, garanciát, precizitást
és gyorsaságot kínálunk mindazzal a szakmai flexibilitással, amely ma elengedhetetlen az informatika területén.

Társaságunk kiterjedt beszállítói körrel, megfelelő működési környezettel és kifogástalan infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. A gyors kiszolgálás és hibaelhárítás érdekében telephelyünkön jól felszerelt szervizműhely, saját gépjárművek, és megfelelően feltöltött raktárak állnak folyamatosan továbbképzett szakembereink rendelkezésére.

Főbb referenciáink

Lakossági szolgáltatásokat is végzünk, számítástechnikai boltok külső szervizeként tevékenykedünk.

Bízva abban, hogy felkeltettük érdeklődését, várjuk szíves megkeresését.

Ha eszközét javítani kell, vagy új eszközt szeretne beszerezni, keressen minket bizalommal!

Kérdése van? Sürgős lenne a javítás? Hívjon minket telefonon:

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki a lenti űrlapot:

Az Ön által bevitt adatokat semmilyen formában nem használjuk fel, csak is kizárólag 48 órán belüli visszahívásra, vagy emailben történő válaszolásra.