Miért van bevizsgálási díj?

Amikor Ön behoz hozzánk egy TV-t, laptopot / számítógépet, egyéb termékeket valamilyen hibával, akkor mi nem csak azt az adott hibát javítjuk ki, hanem bevizsgáljuk az egész eszközt. Miért jó ez? Mert a legtöbb esetben nem csak egy hibája van a hozzánk behozott eszközöknek. Évek óta nem jártak szervizben, nem voltak karbantartva, nem látta őket szakember. Ha nem az egész eszközt vizsgáljuk be, akkor valószínűleg pár hét / hónap múlva vissza kell hozni egy másik, aztán megint egy másik hibával. Viszont ha ezt az első bevizsgálás alkalmával a készülék teljes bevizsgálást elvégezzük, akkor azonnal kiderül, hogy érdemes-e a készülékre az észlelt hiba javításának az árát elkölteni. Ezért sok felesleges költségtől kímélheti meg magát, illetve egy ténylegesen jó döntést is hozhat. 

Nálunk minden esetben egy teljes bevizsgáláson esik át az eszköze. Ez azt jelenti, hogy a bejelentett hibán kívül még ellenőrizzük és teszteljük, hogy a memóriája megfelelően működik e, a belső hőmérsékletek nem e lépték túl az optimális értékeket, az akkumulátor mennyire használódott el, a töltő + töltő csatlakozó állapotát, a burkolati elemek állapotát, illetve az adattárolók elhasználódását (ez a legfontosabb, mert ezen tárolódik minden fontos adata). Ezeken kívül feljegyezzük a TV-je, laptopja/számítógépe hardver és szoftver elemeit, hogy tanácsot tudjunk adni az esetleges fejlesztésre. 

10 év tapasztalatából tudjuk, hogy a legtöbb olyan szerviz, aki ingyenesen vizsgálja be a TV-ket, számítógépeket / laptopokat, egyéb termékeket nem végez teljes diagnózist az eszközökön, mert az időigényes és költséges feladat. Hibától függően a bevizsgálási idő  1 – 3 munkaórát is igénybe vehet.   

Mennyibe kerül a bevizsgálási díj?

A termékek bevizsgálási díja 5 000 Ft.  A legritkább hibák bevizsgálásában, és javításában is nagy tapasztalatunk van. A legtöbb esetben már az eszköz leadásakor megállapítjuk, hogy nagyjából mennyibe kerülne az eszköz javítása, így már akkor mérlegelni tudja, hogy megéri-e Önnek a javítás költsége.

MINDENKÉPPEN KI KELL FIZETNI A BEVIZSGÁLÁSI DÍJAT? A bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell kifizetnie, ha leadta hozzánk az eszközét, mi bevizsgáltuk, ajánlatot tettünk az eszköze, terméke javítására, de Ön elutasította a javítást.  Ha kéri a kiajánlott javítást, akkor nem kell bevizsgálási díjat fizetnie